Friday, January 22, 2010

La Plimbare, Going for a walk


Deci astazi am decis sa mergem la o plimbare pe o carare pe care poate sa mearga si Cassandra pentru-ca are un timp destul de greu sa mearga pe carari care au denivelari.A fost asa de placut sa vedem cum alearga si cit de fericita a fost cind a vazut o turma de caprioare .


Today we went for a walk in Garden of the Gods with Cassandra. We like it out there because she can walk on the side walk pretty easily and she enjoyed seeing a pack of deer.


In Colorado Springs sunt o multime de caprioare cam peste tot unde mergi da-i de ele ,este o bucurie pentru copii dar citeodata si pentru adulti mai ales atunci cind au ieduti si vezi cite o turma de 20 sau mai mult de atit pascind in fata case-i tale .
In Colorado Springs there are so many deer. In almost every single place where you go, you see deer. It is kind of fun for kids to see them.




1 comment:

M.E.D Shop said...

Woai deci ce faine is pozele....te fac si sa razi si sa te intistrezi....mi foarte dor de voi toti .....si va iubesc mult si eu si familia mea. Domnul sa fie cu voi si sa va binecuvanteze pentru ca sunteti o familie minunata