Sunday, June 6, 2010

Picnic cu Biserica RED ROCK.


Astazi,adica duminica am avut picnic cu biserica noastra si foarte fain a fost.Cred ca Cassandra si verisoara iei sau bucurat cel mai mult ca nu au stat un minut ,atit de multa energie au amindoua si atit de mult ne-o pus pe alergat dar SLAVA DOMNULUI ca au energie si ca se joaca atit de placut impreuna.


In poza asta Cassandra este pregatita de alergat,deja era prictisita sa stea pe paturica,ce so fi gindind;Ma-ti adus la parc sa stau jos pe paturica,stai ca va arat eu cita energie am si daca nu am dormit la amiaz ceea ce este adevarat .


Bunicu Jeck o invata pe Cassandra cum se catere pe perete.




Fetitele astea doua sunt scumpe,ti mai mare dragu sa le vezi jucindu-se impreuna si cum alearga una dupa alta .


In poza asta fetiele noastre au descoperit o mica poienita unde erau o multime de aschi uscate pe jos si normal ca au inceput sa se joace cu ele si sa le fi vazut unhile la picioare si la miine erau pline de noroi dar sau distrat bine de tot scurmind in pamint .
In poza asta fetitele au mers la o plimbare pe carare sa faca un pic de sport .
Aici au luat o pauza de nu mai mult de un minut ca sa isi traga rasuflarea si sau pus din nou pe alergat de asta cind am venit acasa Cassandra a adormit la sapte si jumate ca nici nu mai putea sa isi tina ochii deschisi,erau prea grei scumpea de ea.
Aceasta este Poienita unde se jucau si alergau una dupa alta.
Doua Printese daruite de la ISUS,cadou pentru Parinti ,atit de speciale si pline de entuziazm sunt aceste domnisoare incit tot timpu in preajma lor avem zimbetu pe buze pentru-ca tot timpu fac ceva haios care te face sa zimbesti sau sa rizi in hohote .
Unchiu Jeff facea ultimu antrenament inainte de plecare ca sa fim siguri ca a fost consumata toata energia inainte de somn.

2 comments:

Bonnie said...

wow...you captured a lot of fun moments at the picnic, Cornel!

Corneliu and Natalie Muresan said...

Thanks mom