Friday, September 10, 2010

Ultima cina inainte ca familia Platte sa se mute in VIRGINA


Aseara a fost ultima cina impreuna cu familia Platte.Astazi au plecat in Virginea,sau mutat acolo pentru un timp din cauza slujbelor.A fost foarte trist moment cind a trebuit sa ne luam la revedere de la iei pentru-ca am avut un timp atit de minunat in aceste cinci luni de zile cit au stat iei aici.Fetitele lor si a noastra sau jucat impreuna atit de fain,nu stiu ce vom face cu ,,,Cassandra pentru-ca in fiecare dimineata ne pistoneaza la cap despre Ady,tot timpu vrea sa o vada pe verisoara iei.Acuma trebuie sa ii explicam ca verisoara iei a mers buy,buy.


Bunicu ii ficxeasa spatele lui Ady pentru ca sa nu aiba probleme pentru un timp,atita de scumpa este sa vezi cum intreaba pe bunicu ca sa ii faca masaj la spate.


Bunica Bonnie a vrut sa mai faca inca citeva poze doar cu fetitele pentru-ca vrea sa puna in rama citeva in casa la ea dar din pacate au iesit cu ochii rosi dar vom rezolva problema aia cind mergem sa le developam,in rest pot sa spun ca sunt atit de dragute aceste trei verisoare.

3 comments:

Viorica Muresan said...

offffffff atatea despartiri tre sa fie in lumea asta ...:(( si noi azi am incarcat Familia Mitra cu bagaje ... trista zi ... va iubesc

Noelle said...

Translation please??? :-) Love and miss you guys!

Corneliu and Natalie Muresan said...

Please ask Mom Bonnie how you can translation from romanian in english.She know how to do it.